78148

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Tomáš Heřman (e-mailem) --- 30. 3. 2010
Re: stačeci a čeřici nadoba


> Ahoj,
>
> 1) já právě neplním "poctivě až po víčko" ale tak pod závit cca 4 mm pod okraj.
> Po té co to pár zákazníkům "přeteklo" při transportu v teplém počasí, to už
> nedělám
>
> 2) ohřívání jednoznačně svým zákazníkům nedoporučuji a učím je "pastovat med".


Dost vcelaru si mysli, ze prodavat zkrystalizovany med je tezke az nemozne. Myslim ze je treba jen zmenit mysleni, pokud si jako prodejce myslim (mam pocit) ze zkrystalizovany med neni roven tekutemu pak neprodam. Toto jsem pochopil u pastovaneho medu. Uz zadne ze jeden je lepsi druhy horsi, med je med a je skvely! Prodavam tekuteho medu jen velmi malo, jen kdyz se to zrovna sejde. Lidem rikam, ze ja jim med kazit nehodlam, pokud oni po tekutem touzi vysvetlim jak ho rozehrat, pripadne reknu kdy tekuty budu mit.

T.H.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 42826


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu